Twilight RPG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форкс - на пръв поглед един напълно спокоен град, но дали наистина е така? В малкото градче виреят вампири, върколаци и други същества, за които нормалните хора не подозират, защото просто те се сливат с тях. Вампири и върколаци водят войни, но когато става на въпрос за защитава на градчето Кълънови и върколаците са готови да преглътнат и да сключат примирие. Нови премеждия - всеки ден.
Вход

Забравих си паролата!

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 202, на Сря Окт 23, 2024 5:04 pm
Latest topics
» Въпроси
You broke a promise and made me realize, It was all just a lie Icon_minitimeВто Дек 01, 2015 6:30 am by Алдур

» Коя книга прочете за последно?
You broke a promise and made me realize, It was all just a lie Icon_minitimeВто Юни 16, 2015 8:40 am by Алдур

» Другарче за РП
You broke a promise and made me realize, It was all just a lie Icon_minitimeВто Юни 16, 2015 8:33 am by Алдур

» Aiden Blackburn | Demon | Taken
You broke a promise and made me realize, It was all just a lie Icon_minitimeПет Май 22, 2015 1:00 pm by alena.♠

» Запази си лик
You broke a promise and made me realize, It was all just a lie Icon_minitimeЧет Май 21, 2015 6:59 pm by alena.♠

» Happy 152 B-day! :D [A&J]
You broke a promise and made me realize, It was all just a lie Icon_minitimeЧет Май 21, 2015 3:20 pm by Alice.

» Hello little demon|Before 20 years|Katherine&Jasper
You broke a promise and made me realize, It was all just a lie Icon_minitimeЧет Май 21, 2015 2:48 pm by † Katherine Martinez †

» They didn't know each other but after they met the party began
You broke a promise and made me realize, It was all just a lie Icon_minitimeЧет Май 21, 2015 9:19 am by † Katherine Martinez †

» after 2 weeks//alena&katherine
You broke a promise and made me realize, It was all just a lie Icon_minitimeЧет Май 21, 2015 8:28 am by † Katherine Martinez †

Admin
Rosalie Hale
Vampire
100
Nikki Reed

Admin
Alena Miller
Vampire
21/NA
Emilia Clarke

Admin
Alice Cullen
Vampire
95
Ashley Greene

You broke a promise and made me realize, It was all just a lie

2 posters

Go down

You broke a promise and made me realize, It was all just a lie Empty You broke a promise and made me realize, It was all just a lie

Писане by Samuel Huntington Пон Май 18, 2015 8:04 am

You broke a promise and made me realize, It was all just a lie 1zyg7eo

Име:Samuel Huntington 

Лик:Douglas Booth

Години:25/ N.A.

Раса:Паднал ангел

Дарба

Неговата дарба е животът.Дарява, създава и отнема жизнеността на всяко нещо, което пожелае.
Външен вид:Самюъл притежаваше прекрасни пъстри очи,  но като че ли единственото, което се открояваше в тях беше сивотата.Безизразни, те бяха затворена книга, за този, който се опитваше да разгадае вътрешното му Аз.Косата, едно съвършено допълнение към личността му, светло кестенява с леки оттенъци на русо.Като едно опасно дръзко допълнение беше самовлюбената му усмивка, която често си намираше поводи да се ‘’изтъкне.И като перфектен завършек, както само един изкусен писател с усет за красивото би изобразил- представяме изваяна сякаш от восък, стегната фигура, непокътната от годините, все още обираща зажаднелите погледи на околните.

Характер

Бдителен, всяко нещо беше поставено по въпрос и преценено до най-малкия детайл.За някои дразнещо, но за него ‘’стъпка пред противника ’’. Никога не грешеше в преценката си и често дори си позволяваше да каже ‘’-Това ме запази толкова години жив!’’. Учеше се от грешките в миналото. Безпощаден, що се отнасяше до Враг, никого до сега не се беше отървал само с уплаха.Не обича да предупреждава, директно напада и оцелява, непобедим.
Освен хладната натура, която всяваше смут сред околните, той притежаваше известен чар за жените.Обожаваше ги, игрите с тях бяха разпускаща почивка, утолим глад.

Кратка предистория

Някога, много назад във времето…
Уважаван, достоен слуга на Бога, верен до смърт.На никого и нищо не позволяваше да надигне глас срещу Бога, за това и беше изпратен на долната земя , с важна за репутацията му и най-вече доверието на Бога, мисия.За него това беше част от голямото предизвикателство да бъдеш приближен на самия Него.Замисъла да доказва привързаността си, чрез дълг, не беше непосилна задача , тя просто беше една от многото.
Изпратен при низшите, превъплътен в едно от тях, за да разпространи добротата, да изтръгне поквареността, възобновявайки реда, го накара да  се възгордее.
Заживявайки е една малка, почти порутена къща, той опитал от щастието на обикновените  хора, работел редом до тях, възползвайки се от възможността да сее разбирателство и доброта.Несъзнателно отклонил се от пътя, забравил повелите на Всевишния, той се отдава на любовта, която  напълно поглъща същността му.От непреклонен привърженик, на Онзи, който създал всичко, що вижда,  Самюъл изгубил силата си.Наказан, с отнети криле, вечно бродещ по Земята, свидетел на разруха, омраза и поквара..това което той най-много ненавиждаше, но всъщност му се беше отдал дори без капка свян.
Samuel Huntington
Samuel Huntington
Other Creatures
Other Creatures

Върнете се в началото Go down

You broke a promise and made me realize, It was all just a lie Empty Re: You broke a promise and made me realize, It was all just a lie

Писане by alena.♠ Пон Май 18, 2015 8:09 am

Кратък герой, но си одобрен.
Как искаш, да ти сменя името или да остане така?
alena.♠
alena.♠
The Boss
The Boss

You broke a promise and made me realize, It was all just a lie Empty Re: You broke a promise and made me realize, It was all just a lie

Писане by Samuel Huntington Пон Май 18, 2015 8:10 am

Име:Samuel Huntington 
Samuel Huntington
Samuel Huntington
Other Creatures
Other Creatures

Писане by alena.♠ Пон Май 18, 2015 8:20 am

готов си :)
alena.♠
alena.♠
The Boss
The Boss

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите