Twilight RPG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форкс - на пръв поглед един напълно спокоен град, но дали наистина е така? В малкото градче виреят вампири, върколаци и други същества, за които нормалните хора не подозират, защото просто те се сливат с тях. Вампири и върколаци водят войни, но когато става на въпрос за защитава на градчето Кълънови и върколаците са готови да преглътнат и да сключат примирие. Нови премеждия - всеки ден.
Вход

Забравих си паролата!

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 27 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 27 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 202, на Сря Окт 23, 2024 5:04 pm
Latest topics
» Въпроси
Alison Blake Icon_minitimeВто Дек 01, 2015 6:30 am by Алдур

» Коя книга прочете за последно?
Alison Blake Icon_minitimeВто Юни 16, 2015 8:40 am by Алдур

» Другарче за РП
Alison Blake Icon_minitimeВто Юни 16, 2015 8:33 am by Алдур

» Aiden Blackburn | Demon | Taken
Alison Blake Icon_minitimeПет Май 22, 2015 1:00 pm by alena.♠

» Запази си лик
Alison Blake Icon_minitimeЧет Май 21, 2015 6:59 pm by alena.♠

» Happy 152 B-day! :D [A&J]
Alison Blake Icon_minitimeЧет Май 21, 2015 3:20 pm by Alice.

» Hello little demon|Before 20 years|Katherine&Jasper
Alison Blake Icon_minitimeЧет Май 21, 2015 2:48 pm by † Katherine Martinez †

» They didn't know each other but after they met the party began
Alison Blake Icon_minitimeЧет Май 21, 2015 9:19 am by † Katherine Martinez †

» after 2 weeks//alena&katherine
Alison Blake Icon_minitimeЧет Май 21, 2015 8:28 am by † Katherine Martinez †

Admin
Rosalie Hale
Vampire
100
Nikki Reed

Admin
Alena Miller
Vampire
21/NA
Emilia Clarke

Admin
Alice Cullen
Vampire
95
Ashley Greene

Alison Blake

2 posters

Go down

Alison Blake Empty Alison Blake

Писане by ALISON BLAKE Чет Сеп 04, 2014 4:25 pm

Име:
Alison
Години:
20
Раса:
върколак
Външен вид:
Изглеждам толкова добре че направо се чудя на себе си.Много хора мислят че съм ангел,но това не е много сигурно.Мелинда е очерователна.Има всичко което всяко момиче иска.Нейната хубост впленява всички особено мъжете.Тя никога не остава не забелязана.Но ето и по-подробно описание.Аз съм със кафява коса и съм със кафеви очи.Средно висока съм.Имам слабо и стройно тяло.
Характер:
Алисън някога е била добро и мило момиче,което се радвало дори и на малките неща в живота.Но вече не е такава една трагедия преоблъща живота и на 180 градуса и от невинно момиче става убиец жаден за отмъщение.Хубавото е че това е само привидна маска за да не я наранят отново,но през повечето време дори никой не разбира че има добра душа.
История:
Израснала е в семейство на драма страхотни родители.Нищо че са върколаци те се държали прилично и както се разбира по кръвна линия предали това и на дъщеря си.Семейната линия била голяма,много обичали да се събират във вилата им която била в една гора далеч от града.Винаги ставало весело и се забавлявали от сутрин до здрач.Но един ден сичко се променило.Постапенно Алисън забелязва че баща и е доста напрегнат,а след това и другите възрастни.Но нали тогава била малка мислала че са неща за големи.И както всяка събота така и тази отишли да се съберат,но този път нямоло купон.Големите се затворили в един от офисите,а децата ги оставили на вън да си играят.Алисън не била като повечето и обичала да търси опасности затова отишла да подслушва.Чула някакъв страненн разговор за някакъв мъж който заплашвал Алфата да го убие с цялото му семейство и рода.Алисън изтръпнала от страх и отишла при другите,но когато се върнала те всички били избити.Очите и се напълнили със сълзи и побързала да каже на родителите си,но за съжаление и там било същото.Лошият човек бил направил това което казваха родителите й.От страх не знаела какво да прави затова щом видяла лицето и извършителите запомнила ги и избягала навътре в гората.Щом се поуспокуила малко се замислила кои са тези,но със сигорност знаела че са върколаци.Изведнъж очите и станали червени.Което означавало че и тя сега е Алфа.Нямала при кой да отиде затова избягала в един далечен глад да опита да оправи живото си и да отмъсти за случилото се.Така тя станала силно както външто така и душевно.Нямало кой да я учи затова само тренирал всеки божи ден.Мислела да се задържи отще там докъто не дочула че една голяма глутница се заформя в едно градче не далеч от тук и че друга много по силна се запътва натам.Може би това бил мигът на отмъщението й.Събрала си куфарите и тръгнала
Искате да сте такъв, защото ..
Искам да съм върколак защото те са силни и смели
Снимка:
Gage Golightly
Alison Blake MV5BNzkwNDM5MDUzM15BMl5BanBnXkFtZTgwNjUzNTgxMjE@._V1_SX214_CR0,0,214,317_AL_
ALISON BLAKE
ALISON BLAKE
Werewolves
Werewolves

Върнете се в началото Go down

Alison Blake Empty Re: Alison Blake

Писане by Rosalie Чет Сеп 11, 2014 2:39 pm

Одобрена си и добре дошла :)
Rosalie
Rosalie
The Boss
The Boss